Bezoek de Belgian Offshore Days op 23 en 24 maart

België blijft een pionier op het gebied van offshore windenergie in Europa. In 2020 werd de voorlopige maximumcapaciteit van 2,262 GW bereikt met net geen 400 windmolens. De regering ontrolde onlangs nog zijn ambitieuze plannen rond offshore windenergie.

Trefwoorden: #Belgian Offshore Days, #offshore, #windenergie

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Belgian Offshore Days )

ENGINEERINGNET.BE - Om die reden zijn de Belgian Offshore Days een ‘must-visit’ voor alle professionelen actief in offshore windenergie.

'Belgian Offshore Days' geeft de offshore windindustrie een forum en stimuleert de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven. Na drie jaar gaat het offshore evenement opnieuw fysiek door met tal van activiteiten: naast de beurshal met 70 standhouders, worden eveneens conferenties en B2B matchmaking events georganiseerd.

Op dag 1 gaat de conferentie over “Samenwerking tussen offshore stakeholders”, op dag 2 wordt het thema ‘groene waterstof’ aangesneden. De leden van de Belgian Offshore Cluster worden ’s avonds getrakteerd op een VIP diner waar voor het eerst de Offshore Oscars zullen worden uitgereikt.

“Belgian Offshore Days” wordt georganiseerd door de Belgian Offshore Cluster en vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2022 in de ACEG Arena (Wellington renbaan) te Oostende, België.

Klik hier voor meer informatie over de Belgian Offshore Days alsook de inschrijvingslink.