• 30/04/2012

Nieuwe vakbeurs ECOnext schiet uit de startblokken - persbericht

Beursorganisator easyFairs stelde exact 1 jaar opening haar nieuwste telg ECOnext voor tijdens een lanceringsmeeting. Een opgefrist event als opvolger van de milieubeurzen IFEST en INDUSTRIE & MILIEU.

Lees verder

Productnieuws

Een nieuw event op vraag van de markt
ECOnext is ontstaan uit de vraag van zowel exposanten als bezoekers van de vroegere beurzen IFEST en INDUSTRIE & MILIEU naar 1 jaarlijks ontmoetingsmoment voor de volledige milieusector. Beursorganisator easyFairs speelt hierop in door afwisselend in Antwerpen en Gent een gloednieuw event neer te zetten, dat de sterktes en verschillende invalshoeken van beide beurzen in elkaar laat passen.

Up-to-date blijven is namelijk een absolute must in het steeds veranderende milieulandschap: innovaties ontdekken, kennis opdoen via seminars en contacten leggen tijdens netwerkmomenten; dat zijn de elementen waar de vernieuwde beurs ECOnext om draait.

Succesvolle lancering en thematische aanpak
Sinds de laatste editie van IFEST in februari werden de eerste contacten met oud-exposanten van beide beurzen gelegd om het vernieuwde concept voor te stellen. De reacties zijn positief, waardoor de beurs met een dertigtal inschrijvingen op 2 maanden een vliegende start heeft genomen.

Voor een optimale matchmaking tussen bezoekers en standhouders, biedt ECOnext 3 thematische hallen waar het exposantenaanbod en de seminars elkaar aanvullen. Bovendien zal een route worden uitgestippeld om innovaties extra in de verf te zetten.

Hal 1 is gewijd aan bodem, afval, recyclage en materialenbeheer (met o.a. Sita Remediation, Envisan, Ballast Nedam, Stadsbader Flamand, ATM Moerdijk, Theo Pouw,...).

Meet- & regeltechniek en (afval)waterbehandeling staan centraal in hal 2 (met o.a. Hanna Instruments, Filter Service, Aaqua, Netzch Pumps Bellux, Ekopak, CCI Leidingssystemen,...).

Hal 3 staat in het teken van emissiecontrole, energie, milieuadvies, mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen (met o.a. SGS Environmental Services, DLV Belgium, PA Systems, Desotec,...).

PRAKTISCHE INFORMATIE
ECOnext
Waar?
Antwerp expo, hall 1, 2 & 3
Wanneer?
Woensdag 17 & donderdag 18 april 2013
Info?
Surf naar www.easyFairs.com/econext-be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.