Sensor+Test kan opnieuw rekenen op internationale belangstelling

Sensor+Test, internationale vakbeurs voor sensor-, meet- en testtechiek, zal van 9-11 mei opnieuw plaats vinden in het expositiecentrum in het Duitse Neurenberg. De organisator verwacht ruim 350 exposanten te mogen verwelkomen.

Trefwoorden: #sensor, #test, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: AMA Service )

ENGINEERINGNET.BE - Onder de meer dan 350 exposanten, die hal 1 en 2 zullen vullen, zullen zich opnieuw internationale exposanten bevinden.

Naast Zwitserland, waar al jaren de meeste bedrijven vandaan komen, zal in mei ook een groot aantal Britse bedrijven aanwezig zijn. Verder hebben verschillende bedrijven en delegaties uit China hun deelname reeds bevestigd.

Naast een omvangrijk programma wordt er dit jaar eveneens een kwaliteitsvol lezingenforum, onder het moto "Sensoren en meettechniek en nieuwe energiebronnen" georganiseerd. En tijdens de 3-daagse vakbeurs zullen exposanten nieuwe ontwikkelingen, producten en toepassingsmogelijkheden tonen.

Verder wordt voor het eerst een Job Lounge opgenomen met aandacht voor thema's rond human resources. Dat programma wordt vervolledigd door de Job Fair en het Career Center, waar ingenieurs en studenten van technische disciplines tips krijgen over sollicitaties en carrières.

De toegang voor bezoekers is gratis en na de beurs kunnen alle presentaties online bekeken worden.