Dachser België benoemt nieuw kaderpersoneel

Logistiek dienstverlener Dachser benoemt Tom Verheyen tot Country Manager European Logistics Belgium in Moeskroen en Niels Tieleman tot nieuwe General Manager van Dachser in Willebroek.

Trefwoorden: #Dachser, #logistiek, #manager

Lees verder

HR

( Foto: Dachser )

ENGINEERINGNET.BE - Verheyen (foto) bekleedt sinds 1 april 2023 deze nieuwe functie en zal hij blijven rapporteren aan Aat van der Meer, die zijn functie als Managing Director Dachser Benelux blijft voortzetten.

Hij blikt terug op een mooie carrière van meer dan 20 jaar binnen de internationale logistiek, waarin hij verschillende leidinggevende functies heeft gehad binnen gerenommeerde bedrijven.

Bij Dachser begon zijn carrière in 2010 als Operations Manager Cargoplus van de vestiging in Moeskroen, waarna hij doorgroeide naar de functie van Operations Manager European Logistics in 2018. Sinds 2019 heeft hij de leiding als General Manager in Moeskroen.

Op het gebied van European Logistics zal hij vanaf nu verantwoordelijk zijn voor zowel de vestiging in Moeskroen als de vestiging in Willebroek, waarbij hij de activiteiten van beide vestigingen zal coördineren.

Niels Tieleman, Interim Branch Manager European Logistics van Dachser in Willebroek, werd benoemd als General Manager van Dachser in Willebroek. Hij begon zijn Dachser-carrière in 2007 op de afdeling Export van de vestiging in het Nederlandse Waddinxveen. Daar is hij in de loop der jaren doorgegroeid tot Operations Manager Benelux.

In september 2022 stapte hij over naar Dachser België en heeft zich daar als Interim Branch Manager in een korte tijd bewezen. Zijn expertise en inzet hebben ervoor gezorgd dat hij nu deze kans krijgt.