Water- en energiebesparing voor stoomgeneratoren

Kurita is een van 's werelds grootste spelers op het gebied van industriële water- en procesbehandeling, met meer dan 70 jaar ervaring in het aanbieden van oplossingen op maat die voldoen aan de unieke vereisten van uw watersysteem.

Trefwoorden: #behandeling, #generator, #Kurita, #proces, #stoom

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Kurita )

ENGINEERINGNET.BE - Cetamine is een beschermende oplossing voor boilers, stoomgeneratoren en gesloten systemen.

Het voorkomt corrosie, verhoogt de efficiëntie en verlaagt het water- en energieverbruik. Al deze voordelen worden bereikt door het gebruik van volledig organische componenten en door geen substantiële geleidbaarheid toe te voegen aan het ketelwater, wat leidt tot een substantiële spui reductie met directe energie- en waterbesparingen.

Door over te schakelen op Cetamine kan een boilersysteem dat werkt op 20 bar en 100 ton stoom per uur genereert jaarlijks meer dan 250.000 euro besparen.

Deze verandering vermindert de spuihoeveelheid met 50%, wat resulteert in een CO2-reductie van ongeveer 700 ton per jaar en een jaarlijkse waterbesparing van 8.500 m³.

Meer dan 5.000 boilers en gesloten systemen worden behandeld met Cetamine producten op basis van filmvorming. Begin onmiddellijk met het optimaliseren van uw boilersysteem.

Ga naar de Cetamine Savings Calculator en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer advies:

Kurita Europe
Theodor-Heuss-Anlage 2, D-68165 Mannheim
+49 621 1218 3000 - kuritaeurope@kurita-water.com
www.kurita-csv.com/cetamine/