Brigitte de Vet-Veithen wordt nieuwe CEO van Materialise

Materialise, 3D-printingsoftware en -diensten, maakte bekend dat de Raad van Bestuur Brigitte de Vet-Veithen heeft benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Ze zal in januari 2024 medeoprichter Fried Vancraen opvolgen.

Trefwoorden: #3D, #CEO, #Materialise, #print

Lees verder

HR

( Foto: Materialise )

ENGINEERINGNET.BE - Brigitte de Vet-Veithen behaalde een Master in de handelswetenschappen met als specialisatie handelsingenieur aan de HEC Luik en een MBA aan INSEAD en is een doorgewinterde bedrijfsleider met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende sectoren.

Voordat ze bij Materialise kwam, vervulde zij verschillende senior managementfuncties bij Johnson & Johnson. Ze was consultant in de technologie-industrie en leidde verschillende bedrijven doorheen fases van groei en transformatie, onder meer als CEO van Acertys Group.

In 2016 trad ze toe tot Materialise en momenteel is ze Executive Vice President van Materialise Medical, dat software- en 3D-printoplossingen ontwikkelt voor de gezondheidszorg.

Onder haar leiding groeide het medische segment uit tot de snelst groeiende en meest winstgevende afdeling van het bedrijf.

Vanaf 1 januari 2024 zal Fried Vancraen de strategische richting van Materialise mee blijven uitzetten en het bedrijf vertegenwoordigen als niet-uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur.