Laureaten multimodale Baanbrekers-awards 2023 gekend

Logistiek Centrum Zwevegem, Stow Group en Johan Gemels (Novandi) zijn de winnaars van Baanbrekers 2023. Tijdens een event in Technopolis Mechelen bracht logistiek Vlaanderen zijn stem uit voor de genomineerde baanbrekende multimodale projecten.

Trefwoorden: #Baanbrekers, #logistiek, #multimodaal, #transport, #VIL

Lees verder

Nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage te leveren aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award. 

Een externe jury, samengesteld uit overheid, kennisinstellingen en bedrijven, selecteerde de vier genomineerden, die hun multimodaal project voorstelden. Op basis daarvan besliste het publiek via live voting wie de begeerde trofee mee naar huis mocht nemen.

De persoonlijke eretitel ‘Multimodale Ambassadeur 2023’ ging naar Johan Gemels, directeur bij Novandi, Stow Group werd gelauwerd als Baanbrekende Verlader en Logistiek Centrum Zwevegen als Baanbrekende dienstverlener.

Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters:De mobiliteits- en klimaatuitdagingen zijn urgent. Het is van cruciaal belang om de voordelen van multimodaal vervoer in the picture te brengen en dat doet Multimodaal.Vlaanderen via de Baanbrekers-awards. De winnaars zijn een inspiratie voor andere bedrijven.”

Baanbrekers, een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen - het multimodale adviespunt van VIL, is intussen aan zijn vierde editie toe en lauwert Vlaamse bedrijven die de multimodale weg kiezen.