Apex lanceert unieke online leeromgeving

APEXperience is de naam van het nieuwste initiatief van Apex Dynamics: een online leeromgeving. Hier kunnen gebruikers leren over het in de praktijk toepassen van hun tandwielkasten, tandheugels, rondsels en smeersystemen.

Trefwoorden: #Apex, #kast, #opleiding, #tandwiel

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Apex Dynamics )

ENGINEERINGNET.BE - Een unieke tool om meer en efficiënter uit jouw applicatie te halen. In dit artikel lees je waarom zij dit platform ontwikkeld hebben en hoe je mee kan doen.

“Het komt wel eens voor dat klanten de verkeerde tandwielkast of tandheugels bestellen. Als zij die vervolgens monteren is de kans groot dat het niet past, of, erger nog, dat ze op termijn beschadigd raken of zelfs schade veroorzaken.

Door mensen te leren hoe ze deze producten op de juiste manier kunnen toepassen, maar vooral ook door inzicht te bieden in situaties wanneer je ze beter niet kan gebruiken, willen we dit voorkomen. De APEXperience is hiervoor een handige, maar vooral ook leuk, hulpmiddel.”

Bovenstaande uitspraak doet Apex Dynamics directeur Thom van Oss als hij gevraagd wordt waarom zijn bedrijf de APEXperience ontwikkeld heeft.

Ontdek de producten van Apex Dynamics
De verschillende producten van Apex Dynamics staan centraal in de APEXperience. Er zijn hoofdstukken over tandwielkasten, tandheugels en rondsels, smeersystemen, de design tool en natuurlijk een algemene introductie.

In de APEXperience maak je kennis met de basisprincipes van Apex Dynamics en breng je jouw bedrijf of carrière een stap verder.

Je leert alles over het toepassen van de verschillende producten en hoe je praktische tools kan gebruiken om tot een optimale oplossing te komen. Handig voor de dagelijkse praktijk!

Wat levert het op?
Het succesvol afronden van de APEXperience levert je niet alleen nieuwe kennis en expertise op, het is ook gekoppeld aan een certificaat dat opgenomen is in Industry ID. Met dit ‘skills paspoort’ is het mogelijk om jouw behaalde resultaten te delen met werkgevers en klanten.

Dit certificaat krijg je natuurlijk ook als PDF zodra je de APEXperience hebt afgerond. En als klap op de vuurpijl is er een trofee, een symbool van jouw prestaties wat een mooie plek kan krijgen op jouw bureau.

Doe mee
Meedoen is simpel. Bezoek de APEXperience en vul je e-mailadres in. We beoordelen dan snel je aanmelding zodat je toegang krijgt tot het systeem. We doen niet aan moeilijke wachtwoorden, inloggen gaat via je e-mail. Lekker makkelijk dus.

Kortom, als jij geïnteresseerd bent in techniek of meer wilt leren over het toepassen van de tandwielkasten, tandheugels, rondsels en smeersystemen van Apex Dynamics dan is de APEXperience voor jou.