Vraag een ticket voor Indumation.be 2024 aan

De technologische toekomst van onze industrie ligt dichter bij dan u denkt. Kortrijk Xpo wordt van 31 januari t.e.m. 2 februari 2024 terug de techno-scène, voor de 7e editie van de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering & I4.0.

Trefwoorden: #Indumation, #maakindustrie, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Zo’n 250 mondiale industriële techbedrijven tonen de meest innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en industrie 4.0 voor maak- en procesindustrie en infrastructures.

De beurs richt zich naar industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, ruimtevaart, energie- en nutsbedrijven …) en publieke sectoren (overheden voor infrastructuur en organisatie).

Een rijkelijk gevuld beursprogramma
Naar goede gewoonte brengt Indumation elke dag een goed gevuld programma aan Expert Classes. Inzichten, best practises en ervaringen rondom de 7 technologieroutes. Dit is slechts één van de vele puzzelstukken die de beurs een totaalbeleving maken voor iedere schakel uit de industriële keten.

De agenda was, naast de vele te ontdekken technologiebedrijven, nog nooit zo indrukwekkend. Het overzicht van alle evenementen op Indumation.be 2024 ontdekt u hier.

Debat: Samen(werken) voor een sterke maakindustrie
Op donderdag 1 februari delen Jean de Bethune (POM W-VL), Jolyce Demely (Agoria), Grisja Lobbestael (Flanders Make) & Pieter-Jan Deman (STAS) in een inspirerend panelgesprek, hoe hun organisaties en complementaire samenwerking bedrijven ondersteunen.

De machinebouw- en mechatronicasector in West-Vlaanderen toont dit engagement met sterke investeringen in lokale infrastructuur en expertise, zoals de recente realisatie van House of Manufacturing en het Cocreatiecentrum voor industrie 4.0 in Kortrijk door POM West-Vlaanderen, Agoria, Sirris, PTI en het gebouw van Flanders Make.

Opening van het avondprogramma door burgemeester van Kortrijk, Vincent Van Quickenborne. Aansluitend op het debat volgt de immer bekende Nocturne avond (18-22u) waar iedereen van harte welkom is.

Indumation.be 2024
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.
Woensdag 31 januari: 10.00-18.00u
Donderdag 1 februari: 10.00-22.00u ; feestelijke nocturne vanaf 18.00u
Vrijdag 2 februari: 10.00-16.00u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Meer praktische info vindt u hier.