• 05/06/2012

Tebodin verwerft resterende aandelen in het Indiaase Mukesh Projects

Tebodin Consultants & Engineers heeft het resterende belang van 49% verworven van de Indiase onderneming Tebodin Mukesh Consultants & Engineers India.

Trefwoorden: #India, #Tebodin

Lees verder

b2b

( Foto: Tebodin )

ENGINEERINGNET.NL -- Precies vijf jaar geleden, in 2007, zijn Tebodin en het Indiaas bedrijf Mukesh Projects een joint venture aangegaan voor de oprichting van een advies- en ingenieursbureau in India voor zowel industriële opdrachtgevers als opdrachtgevers in de olie en gas markt met investeringsplannen voor de lokale markt.

Tebodin Consultants & Engineers India, zoals de nieuwe statutaire bedrijfsnaam zal luiden, heeft de laatste jaren een snelle groei doorgemaakt.

Recentelijk is het bedrijf naar een groter kantoor verhuisd om de circa 200 medewerkers te kunnen huisvesten. Daarnaast zijn projectbureaus in Delhi en Vadodara geopend.

De onderneming biedt een uitgebreid pakket aan engineering en Project Management Consultancy-diensten (PMC) met de focus op industriële faciliteiten voor Westerse klanten in de automobielindustrie en de sectoren voedingsmiddelen en farmacie.

De belangrijkste projecten waar dit bedrijf momenteel bij betrokken is, zijn de nieuwe Michelin-bandenfabriek in Chennai, een ‘breeding centre’ voor Bayer in Hyderabad, een fabriek voor meubelarmaturen voor Hettich in Vadodara, modernisering van de cellulosefabriek voor DFE pharma in Cuddallore en een fabriek voor carrosserieconstructie en eindassemblage voor Gestamp Sungqoo in Sipcot.


(GL)