Nieuwe Watson-Marlow chemie doseerpomp maakt meer toepassingen mogelijk

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) introduceert de Qdos H-FLO peristaltische pomp, speciaal ontworpen voor het leveren van hogere opbrengsten tot 600 l/uur, waardoor meerdere toepassingen mogelijk worden.

Trefwoorden: #chemie, #doseren, #pomp, #Watson

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Watson-Marlow )

ENGINEERINGNET.BE - De Qdos H-FLO levert dezelfde hoge nauwkeurigheid en is zeer betrouwbaar zoals de reeds bestaande serie Qdos pompen, maar dan geschikt voor hogere opbrengsten met diverse pompkoppen en een reeks aan beschikbare slangmaterialen om de chemische compatibiliteit te garanderen.

Door de flexibiliteit van de zeer nauwkeurige Qdos H-FLO pomp is deze schaalbaar binnen vele  processen, zoals water- en afvalwaterzuivering processen, verwerking van mineralen in de mijnbouw, chemische doseertoepassingen, applicaties in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en in de pulp en papierindustrie.

Net als de overige peristaltische pompen uit de Qdos serie verlaagt Qdos H-FLO kosten door de hoge nauwkeurigheid van ±1% en een herhaalnauwkeurigheid ±0,5% bij continue dosering.

Qdos H-FLO kan gebruik maken van een optionele drukdetectiekit voor real-time drukbewaking, om de procesbeveiliging te garanderen en de veiligheid te verbeteren.

De optionele drukdetectiekit wordt geleverd met configureerbare alarmen voor procesbewaking. De drukdetectiekit is beschikbaar voor de hele Qdos serie en is compatibel met meest gebruikte chemicaliën in de procesindustrie.

Klik hier om meer te ontdekken over de Qdos H-FLO pomp.