• 20/06/2012

InCAPTIO overgenomen door Zetes

Zetes neemt het Auto ID-bedrijf InCAPTIO over in de Tsjechische Republiek en breidt haar Europese netwerk in Centraal-Europa uit.

Trefwoorden: #In CAPTIO, #Intermec, #overname, #RFID, #supply chain, #Zetes

Lees verder

b2b

( Foto: InCAPTIO )

ENGINEERINGNET -- InCAPTIO, een onderdeel van Intermec, is een leverancier van Auto ID-oplossingen voor de supply chain in de Tsjechische Republiek.

Met deze overname beantwoordt het bedrijf aan de behoeftes van multinationale klanten die een dekking op de Tsjechische en Slowaakse markt zoeken.

Door deze financiële investering zal InCAPTIO in staat zijn haar groeistrategie nieuw leven in te blazen.

"Als onderdeel van onze Groep kan InCAPTIO de oplossingen in haar portefeuille opnemen en haar aanbod beduidend uitbreiden. Het zal gebruik kunnen maken van de synergie die voor haar grote internationale klanten wordt gecreëerd en haar voordeel doen met de expertise die via onze 14 andere Europese filialen beschikbaar is", aldus Alain Wirtz, CEO van Zetes.

Ian Snadden, Vice President van Intermec, de verkopende aandeelhouder, merkt op: "Wij zijn erg blij met dit akkoord, dat onze pan-Europese relatie verder versterkt en onze buitengewoon bekwame partner, InCAPTIO, een sterke basis geeft voor zijn toekomstige groei."

InCAPTIO boekt momenteel een omzet van ongeveer 2 miljoen euro. De onderneming telt 15 medewerkers met uitstekende competenties in projectbeheer.


(GL)