• 30/10/2012
  • |     BB

Ondernemerschap leeft nog in Vlaanderen!

In weerwil van alle doemdenken: er is nog interesse in Vlaams ondernemerschap! Dat bewijst de recente beurs 'Ondernemen in Vlaanderen', die bijna 3.000 bezoekers over de vloer kreeg.<br>

Trefwoorden: #Karine Janssens, #kris peeters, #ondernemen in vlaanderen, #rik de nolf

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: Advanced Fairs, vlnr: Kris Peeters, Rik De Nolf van Roularta en Exhibition Manager Karine Janssens van inrichter Advanced Fair )

ENGINEERINGNET.BE -- In deze sombere tijden is elk initiatief om het ondernemerschap te bevorderen méér dan welkom. Daarom is het nieuws dat een event over dat thema succes boekt, zonder meer belangrijk. Want het wijst er op dat het ondernemerschap - ondanks alles - nog leeft in Vlaanderen.

'Ondernemen in Vlaanderen' ontpopte zich op korte tijd tot het grootste Vlaamse evenement in het teken van het ondernemerschap, waar starters en al actieve ondernemers advies kunnen inwinnen.

Bovendien: het is een beurs die zich vooral tot KMO’s richt, die zoals geweten het basisweefsel van het Vlaamse bedrijfsleven vormen.

Exhibition Manager Carine Janssens toont zich verheugd over de opkomst van 2.826 bezoekers in Flanders Expo, een lichte stijging tegenover de 2.750 van vorig jaar: “De exposanten konden bovendien ook ervaren dat de opkomst ten opzichte van vorige jaren van een kwalitatief nog hoger niveau was."

"Wij kijken dan ook nu al uit naar onze volgende evenementen: ‘Ondernemen 2013’ en ‘Franchising & Partnership 2013’ te Brussel op 20 en 21 maart 2013, ‘Entreprendre en Wallonie’ op 18 juni 2013 en opnieuw ‘Ondernemen in Vlaanderen’ op 24 oktober 2013.”


.