• 07/11/2012

Erik Fledderus nieuwe Managing Director Informatiemaatschappij bij TNO

De TNO Raad van Bestuur heeft per 1 november 2012 prof. dr. ir. E.R. (Erik) Fledderus (42) benoemd tot Managing Director Informatiemaatschappij bij TNO.

Trefwoorden: #Erik Fledderus, #Informatiemaatschappij, #Managing Director, #TNO

Lees verder

Nieuws

( Foto: TNO )

ENGINEERINGNET.NL -- Erik Fledderus combineert zijn nieuwe functie voorlopig nog met zijn vorige functie van Director of Innovation Future Internet Use bij TNO.

Na een dienstverband bij KPN Research is Erik sinds 2003 in dienst gekomen bij TNO. Daarnaast is hij hoogleraar wireless communication aan de TU Eindhoven.

Erik Fledderus zal zijn nieuwe functie blijven combineren met deze leerstoel. Hij volgt Erik Huizer op die eerder dit jaar tot CTO bij SURFnet is benoemd.

Erik Fledderus heeft een brede schat aan ervaring, kent de TNO organisatie goed en heeft een duidelijke visie over de wijze waarop het thema zijn ambities verder kan invullen. De TNO Raad van Bestuur is daarom zeer verheugd hem aan te kunnen stellen.

Binnen het thema Informatiemaatschappij onderzoekt TNO de gevolgen van de informatiemaatschappij en stimuleert de introductie van nieuwe diensten, toepassingen en beleid op basis van de nieuwste ICT, media en ruimtevaarttechnologie.


(GL)