• 22/02/2013

M+R Antwerpen 2013 laat bezoekers proeven van de procesindustrie

In 2013 pakt M+R Antwerpen, ééndagsvakbeurs voor meet- en regelinstrumentatie in de procesindustrie, uit met een sterk uitgebreid beursprogramma.

Trefwoorden: #antwerp expo, #beurs, #easyFairs, #instrumentatie, #M+R, #meten, #regelen

Lees verder

Productnieuws

Bezoekers krijgen de kans om de procesinstallaties van één van de 5 geselecteerde topbedrijven van dichtbij te bekijken.

Deze technische bedrijfsbezoeken worden gecombineerd met een technische opleidingssessie op de beursvloer en een bezoek aan de exposanten van M+R.

NIEUW: Volledig dagprogramma inclusief bedrijfsbezoek
De bezoekers van M+R Antwerpen 2013 die voor het dagprogramma kiezen krijgen de unieke opportuniteit om een technisch bedrijfsbezoek te brengen aan één van de 5 geselecteerde topbedrijven uit de procesindustrie:
BASF Antwerpen, TOTAL Raffinaderij Antwerpen, de Kerncentrale van Electrabel in Doel, Brouwerij Moortgat-Duvel en het opleidingscentrum ACTA.

Naast het bedrijfsbezoek staat ook een korte technische infosessie op het programma, een lunchpauze en uiteraard een bezoek aan de exposanten. Het aantal deelnemers is beperkt.

Vanaf maandag 4 februari 2013 kunnen bezoekers zich hiervoor via de website van M+R inschrijven.

NIEUW: Bezoekers bepaalden zelf de topics van de infosessies
Dankzij een recente bevraging binnen de markt staat het conferentieprogramma van M+R Antwerpen 2013 volledig in het teken van de actuele noden en informatiebehoeften van Meet- en Regeltechnici.

Er zullen technische infosessies gegeven worden volgens het expertiseniveau: een basis of gevorderd/leidinggevend niveau.

Uit deze bevraging kwamen volgende top onderwerpen naar boven die tijdens M+R Antwerpen in 3 thema’s verwerkt zijn:

Thema 1: SAFETY

  • ATEX in een procesomgeving
  • Gas analysis measurement solutions for SIS, SIL
  • Safety Integrity Level (SIL)

Thema 2: METINGEN

  • Niveaumetingen
  • Debietmetingen

Thema 3: PROTOCOLS

  • Stand van zaken i.v.m. Protocols
  • ISA 95 international industrial standard

Praktische informatie
M+R Antwerpen is een ééndagsvakbeurs voor meet- en regelinstrumentatie in de procesindustrie. Deze regionale nichevakbeurs zet een divers, actueel en compleet overzicht neer van alle producten, technologieën en innovaties voor het meten en regelen van temperatuur, debiet, druk, viscositeit, vloeistofniveau, ...

NIEUW: gelijktijdig met SOLIDS
Daarnaast vindt M+R voor het eerst gelijktijdig plaats met SOLIDS, dé vakbeurs voor poeder-, korrel- en bulktechnologie. Bezoekers kunnen enkel op 28 maart 2013 met één registratie beide beurzen bezoeken.

De volgende editie van M+R vindt plaats in Gent op donderdag 24 oktober 2013.

Locatie:
Antwerp expo, hal 1

Datum:
Donderdag 28 maart 2013
10u.00-18u.00

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.