• 26/02/2013

ECOnext 2013: Waar ecologie en technologie elkaar ontmoeten

ECOnext is de vernieuwde milieubeurs die beursorganisator easyFairs lanceerde in het voorjaar van 2012.

Trefwoorden: #antwerp expo, #easyFairs, #ecologie, #econext, #technologie, #UMiO

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- Op 17 & 18 april vindt de vakbeurs ECOnext plaats in Antwerp expo.

Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse Overheid en UMiO, de Unie van Milieuondernemingen zetten hun schouders onder het seminarprogramma en de ECOnext innovatieroute en -prijs.

Voor een optimale klik tussen exposanten en bezoekers biedt de beurs 3 thematische hallen, zodat doelgerichte professionals onderling informatie kunnen uitwisselen en zaken doen.

Hal 1 is gewijd aan bodem, afval, recyclage en materialenbeheer. Meet- & regeltechniek en (afval)waterbehandeling zijn centrale topics in hal 2.

Hal 3 staat in het teken van emissiecontrole, energie, milieuadvies, mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Innovatie troef dankzij de ECOnext innovatieroute en -award
De drie partners van ECOnext2013 (het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid, de Unie van Milieuondernemingen en beursorganisator easyFairs) willen eco-innovaties volop in de kijker zetten.

Daarom kan elke exposant in alle exclusiviteit deelnemen aan de ECOnext innovatieroute & -award. Een bedrijf kan deelnemen met een innovatief product, een innovatieve dienstverlening of een innovatief project waardoor de ecologische druk verkleind wordt.

Uit de ingediende voorstellen maakt een onafhankelijke en professionele jury een selectie. Die selectie van projecten, diensten, producten wordt opgenomen in de innovatieroute op de beurs.

Daaruit worden de beste 3 genomineerd voor de ECOnext innovatieaward 2013, die op woensdag 17 april feestelijk wordt uitgereikt.

Unieke sectorupdate via het seminarprogramma
Het seminarprogramma van ECOnext wordt gecoördineerd door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse Overheid en UMiO, de Unie van Milieuondernemingen.

In 4 dagdelen wordt ingespeeld op de milieu-actualiteit rond 4 centrale thema’s, nl. bodem, water, materialen en energie&klimaat. Toonaangevende sprekers van de overheid, de sectorfederaties en het bedrijfsleven gaan tijdens thematische sessies dieper in op de meest interessante topics van dat moment.

De seminars worden georganiseerd op de beursvloer voor een maximale interactie tussen theorie en praktijk.


Interesse in een bezoek?
Registreer u online op www.econext.be
via de knop ‘Gratis bezoek’

Locatie:
Antwerp Expo, hal 1, 2 & 3

Data:
Woensdag 17 april 2013 - 10.00u - 18.00u
Donderdag 18 april 2013 - 10.00u - 19.00u

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.