• 29/03/2013
  • |     BB

China erkent Barco als innovatief audiovisueel bedrijf

‹Dit is Belgisch› Barco is erin geslaagd niet minder dan vijf innovatieprijzen van de China Radio and Television Equipment Industrial Association binnen te halen.

Trefwoorden: #barco

Lees verder

Nieuws

( Foto: Barco )

ENGINEERINGNETBE -- De prijzen zijn uitgereikt tijden de CCBN-vakbeurs, een jaarlijks evenement van de audiovisuele sector in China. De innovatieprijs is vooral een toegangskaartje voor de Chinese markt zelf, en geldt als een toegangskaartje om er met bedrijven en organisaties samen te (mogen) werken.

Barco ontving drie awards voor nieuwe producten: een presentatiesysteem voor vergaderzalen, een videowall en een digitale bioscoopprojector, als erkenning van Barco als innovatief bedrijf en van Managing Director Tang.

Innovatie is belangrijk voor de Chinezen: de audiovisuele industrie maakt zich op voor een volgende technologische 'sprong voorwaarts', die ingeschreven staat in het twaalfde vijfjarenplan van het land.

Karl Reynders, Barco's Vice-President Sales & Marketing in China: “Naast de ontwikkeling van radio en televisie, zullen vooral netwerken en visualisatieoplossingen een grote rol spelen in het audiovisuale landschap van de toekomst.”