Overheidsorganisaties van het jaar bekend

Het Federaal agentschap voor de kinderbijslag, VDAB, RTBF, VISIT.BRUSSELS, IMOG en politiezone Mons-Quévy zijn de zes winnaars van de tweede editie van 'Overheidsorganisatie van het Jaar'.

Trefwoorden: #BNP Paribas Fortis, #EY, #Federaal agentschap voor de kinderbijslag, #IMOG, #overheidsorganisatie, #overheidsorganisatie award, #politiezone Mons-Quévy, #RTBF, #VDAB, #VISIT.BRUSSELS

Lees verder

Nieuws

( Foto: EY )

ENGINEERINGNET.BE - EY, in samenwerking met De Tijd/L'Echo en BNP Paribas Fortis kende de onderscheidingen van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar 2015' toe.

De awards van ‘Overheidsorganisaties van het Jaar’ zetten organisaties en instellingen in de kijker die zich onderscheiden op het vlak van strategie, klantgerichtheid, effectiviteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Met deze awards wensen de initiatiefnemers waardering en erkenning uit te spreken voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen.

De Federale award ging naar het Federaal Agentschap voor de Kinderbijslag.

Voor de award voor Vlaanderen moesten Flanders Investment & Trade en de Internationale Kunstcampus De Singel het afleggen tegen VDAB.

Voor het Waals Gewest ging de RTBF lopen met de eer en in Brussel moest het UZ het afleggen tegen VISIT.BRUSSELS.

Ook lokale overheden werden bekroond. Voor Vlaanderen waren ook de Gemeente Aalter en het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen genomineerd. Maar de Intergemeentelijke maatschappij voor openbare gezondheid (IMOG) kreeg de award.

In Wallonië was het de Zone de Police Mons-Quévy die het haalde van het Bureau Economique de la Province de Namur (BEP Namur) en de Intercommunale de Santé Publique du Pays du Charleroi (ISPP).