• 02/04/2013

Ludo De Keulenaer tot nieuwe voorzitter van Groep Van Roey benoemd

Tijdens de algemene vergadering van 25 maart 2013 hebben de aandeelhouders van Groep Van Roey Ludo De Keulenaer aangesteld als nieuwe voorzitter.

Trefwoorden: #Groep Van Roey, #Ludo De Keulenaer, #Ludo Moons, #management

Lees verder

personalia

( Foto: Groep Van Roey, Ludo De Keulenaer )

ENGINEERINGNET.BE -- Ludo De Keulenaer volgt Ludo Moons op die in 2008 de fakkel overnam van Vic Van Roey.

Tijdens het voorzitterschap van Ludo Moons hebben de Van Roey bedrijven zich verder ontwikkeld tot een stevige groep met een geconsolideerde omzet van meer dan 230 miljoen en een vast personeelsbestand van 700 medewerkers.

Door de actieve betrokkenheid van de nieuwe generatie aandeelhouders is de familiale verankering van Groep Van Roey ook veilig gesteld.

Hiermee wordt een onafhankelijk voorzitter binnengehaald, die vertrouwd is met alle aspecten van management en degelijk bestuur in grotere organisaties.

Ludo De Keulenaer was voorheen actief bij de audit en consultancy groep Deloitte, waar hij tot 2008 CEO was van de Belgische tak, en daarna lid werd van Deloitte’s Global Executive Team.

De nieuwe voorzitter benadrukt dat hij zijn rol vooral ziet als coach van het management van de groepsbedrijven, en als facilitator van de verdere harmonieuze samenwerking tussen het management en de familiale aandeelhouders.

Hij zal er verder op toezien dat onze reputatie van vertrouwen, kwaliteit en continuïteit de hoeksteen blijft van al onze activiteiten.


(GL)

ACHTERGROND
Ludo De Keulenaer (59) is licentiaat Handels-en Financiële Wetenschappen, en zal naast zijn opdracht bij Van Roey verder actief blijven in de Koning Boudewijnstichting, Unicef, de Universiteit Antwerpen en The Antwerp International School.