• 03/04/2013

Wittenstein viert jubileum met innovaties op Indumation

WITTENSTEIN is een pionier in mechatronische, intelligente aandrijfsystemen. Op de vakbeurs Indumation, in Kortrijk, zet het die rol opnieuw in de verf.

Trefwoorden: #EHEDG-norm, #intelligente aandrijfsystemen, #mecatronica, #Wittenstein

Lees verder

Productnieuws

Van 24 tot 26 april maken beursbezoekers kennis met de recentste innovaties van het bedrijf. En klinken ze samen op zijn tienjarige bestaan op de Benelux-markt.

Vertragingskasten Hygienic Design volgens EHEDG-norm
WITTENSTEIN alpha, de grootste dochteronderneming van de groep, ontwikkelde als eerste ter wereld spelingarme planetaire vertragingskasten in hygienic design. Die optimaliseren de werking van installaties in industrieën waar hygiëne van primordiaal belang is.

U – en het grote publiek – maken er op Indumation voor het eerst kennis mee.

High Performance Lineair Systeem
Op de Indumation-stand zien de bezoekers ook het High Performance Lineair Systeem (HPLS). Revolutionair, want HPLS heeft 120% meer voedingskracht, 100% meer vermogensdichtheid en 50% meer systeemstijfheid dan traditionele tandheugel- en rondselsystemen.

Wittenstein stelt ook zijn nieuwste, applicatiespecifieke vertragingskasten voor deltarobots voor: TP+ en TP+ High Torque. Én geeft cymex-demonstraties. Die software configureert en evalueert volledige aandrijflijnen.

Dubbel jubileum
WITTENSTEIN viert ook feest op Indumation. Precies dertig jaar geleden presenteerde het de allereerste spelingarme planetaire vertragingskast op de Hannover Messe. En exact tien jaar geleden creëerde het bedrijf zijn eigen filiaal op de Benelux-markt. Wie graag meeviert, is welkom op stand A16-1 (in hal 1).

Over WITTENSTEIN
De hoogtechnologische producten van WITTENSTEIN reizen naar de maan en winnen Formule 1-wedstrijden. Meer dan 1400 medewerkers ontwikkelen intelligente aandrijvingen: van 's werelds kleinste, krachtige servo-aandrijving tot het nieuwste snufje in de medische technologie.


Voor meer informatie:
WITTENSTEIN bvba
Vaartstraat 90 - B-9270 Kalken
09/3267385 - marketing@wittenstein.biz - http://www.wittenstein.biz/

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
WITTENSTEIN


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.