• 04/04/2013
  • |     BB

Valk Welding zoekt groei via tweede vestiging in Frankrijk

Integrator van lasrobots Valk Welding breidt activiteiten in Frankrijk uit met verkoopkantoor in Compiègne, ten noorden van Parijs.

Trefwoorden: #lasrobot, #remco valk, #valk, #valk welding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Valk Welding )

ENGINEERINGNET – Het Nederlandse bedrijf is al actief in Frankrijk: Valk Welding France Atlantique heeft al sinds 2008 een vestiging in de 'Pays de la Loire'.

Van de meer dan 2.000 installaties die de firma in Europa en daarbuiten mocht installeren, prijken er zowat 100 in Frankrijk.

"De Franse markt is voor ons een groeimarkt", stelt CEO Remco Valk. 'De aanhoudende vraag vanuit de Franse markt was voor ons een goede reden om precies daar uit te breiden."

In de 400m² grote vestiging komt ruimte voor demonstraties en programmeertraining, naast kantoren voor de verkoop en after-sales service. Daarvoor is dit jaar al een aantal Franse medewerkers op de hoofdvestiging in Nederland opgeleid.

De officiële opening staat gepland voor het derde kwartaal van 2013. De assemblage van lasrobotinstallaties blijft in de hoofdvestiging in Alblasserdam plaatsvinden, bevestigt Valk. Het bedrijf is actief in zowel Nederland als België.