• 17/04/2013

Grontmij ‹beste Rotterdams vastgoed ingenieur›

Grontmij wint de aanbesteding van Stadsontwikkeling Rotterdam met als titel: «Gezocht: de beste ingenieurs voor Rotterdam».

Trefwoorden: #duurzaamheid, #Grontmij, #ingenieur, #ingenieursbureau, #ontwikkeling

Lees verder

Nieuws

( Foto: Grontmij )

ENGINEERINGNET.NL -- Onlangs hebben Stadsontwikkeling Rotterdam en Grontmij het raamcontract voor ingenieursdiensten Vastgoed ondertekend. De raamovereenkomst geldt voor twee jaar, met optie tot een jaarlijkse verlenging. De totale omzet gedurende de eerste twee jaar bedraagt een half miljoen euro.

De aanbesteding betrof raamcontracten voor ingenieursdiensten in de scopes bouwkundige, elektrotechnische en werktuigkundige gebouwinstallaties voor zowel planmatig als preventief en correctief onderhoud aan vastgoed.

Deze firma heeft zich op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) voor meerdere percelen als beste gekwalificeerd. Echter kan per inschrijver maximaal één perceel gegund worden, daarom werd onlangs het raamcontract getekend voor het grootste perceel, “Sport en Welzijn”.

Het bedrijf heeft prestatieafspraken gemaakt met de opdrachtgever voor o.a. het voorschrijven van duurzame en energiezuinige materialen bij vervanging maar ook voor het sluiten van contracten met aannemers en leveranciers.

Eerder heeft het bedrijf voor Rotterdam de kwaliteit van haar vastgoed in beeld gebracht door het uitvoeren van conditiemetingen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen van circa 300 vastgoedobjecten.


(GL)

Op de foto: de heer Ir. F.P. (Floor) de Groot, Hoofd Vastgoedontwikkeling en Hoofd Technisch beheer Gemeente Rotterdam en de heer Ir. B. (Barry) van Sloten, Directeur Bouw & Vastgoed Grontmij.