• 25/04/2013
  • |     BB

Oproep om Limburgse cleantech-projecten in te dienen

I-Cleantech Vlaanderen organiseert momenteel een open oproep om nieuwe cleantech-business cases in Limburg in te dienen, met het oog op een studie van de haalbaarheid ervan.

Trefwoorden: #cleantech, #i-cleantech, #limburg

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Bedrijven uit de provincie Limburg die ideëen hebben voor een cleantech-project, kunnen beroep doen om I-Cleantech om althans een deel van de kosten voor een haalbaarheidsstudie gesubsidieerd te zien.

De oproep richt zich tot rechtspersonen (ondernemer, bedrijf, investeerder of een verzelfstandigd overheidsbedrijf- of instelling) die – bij voorkeur samen met enkele partners – een vernieuwende case willen opzetten in Limburg. Indienen kan eveneens in consortium.

De studie wordt uitgevoerd in samenwerking met één of meerdere externe bureau(‘s) die de indiener na een offertevraag – in samenspraak met i-Cleantech Antenne Limburg en i-Cleantech Vlaanderen – selecteert.

De tegemoetkoming bedraagt maximaal 50% op het in aanmerking genomen te subsidiëren factuurbedrag, exclusief btw. De aanvragen worden beoordeeld op basis van welbepaalde criteria.


CONTACTGEGEVENS
Bart Vercoutere, Algemeen Directeur I-Cleantech Vlaanderen vzw
M +32 494 504 760 - bart.vercoutere@i-CleantechVlaanderen.be
Info: www.i-cleantechvlaanderen.be/call.html

ACHTERGROND
i-Cleantech Vlaanderen streeft een samenwerking na tussen bedrijven, kennisinstellingen, overheid en civiele maatschappij, die innovatie en schone technologie stimuleert en daadwerkelijk in praktijk brengt.