• 02/05/2013
  • |     BB

Tiense Suikerraffinaderij: op één na beste reputatie in België

Uit reputatieonderzoek van het internationale Reputation Institute blijkt dat de Tiense Suikerraffinaderij als bedrijf de op één na beste reputatie heeft in België.

Trefwoorden: #Akkanto, #Reputation Institute, #tiense, #Tiense Suikerraffinaderij

Lees verder

nieuws

( Foto: Tiense Suikerraffinaderij, Thomas Hubbuch )

ENGINEERINGNET.BE -- Het communicatiebureau Akkanto heeft in opdracht van het internationale Reputation Institute gepeild naar de reputatie in België van zo’n 35 grotere bedrijven. Het enquêteerde daarvoor in januari en februari 2013 niet minder dan 17.000 personen.

Over alle criteria samen scoorde de Tiense 76,3 punten. Met dit resultaat gaat het bedrijf drie banken vooruit ten opzichte van vorig jaar, toen het met 71,6 punten op de vijfde plaats eindigde.

De Tiense deed het vooral goed in de categorieën 'Products' en 'Governance' (beide een 2de plaats).Erkenning voor 'products' betekent dat het publiek erkent dat het bedrijf kwaliteitsvolle producten verkoopt voor een eerlijke prijs.

CEO Thomas Hubbuch: “De Tiense Suikerraffinaderij bestaat reeds 177 jaar en wij plannen er ook nog te zijn de komende 177 jaar. Dit kan enkel door niet alleen te focussen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn."

"Wij proberen dan ook op een verantwoorde manier zaken te doen en al onze beloftes bij onze verschillende stakeholders, zowel intern als extern, dagelijks waar te maken.”