• 02/05/2013

RS Components sluit distributieovereenkomst met Philips Lumileds

Samenwerking tussen RS Components en Philips Lumileds biedt armatuurontwerpers wereldwijd snelle toegang tot een breed aanbod led-verlichting.

Trefwoorden: #elektronica, #Lumileds, #onderhoud, #Philips, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Philips Lumileds )

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een wereldwijde distributieovereenkomst gesloten met Philips Lumileds, de toonaangevende leverancier van led-technologieën.

Deze samenwerking met RS is een onderdeel van een recent initiatief van Philips Lumileds om via diverse distributiekanalen armatuurontwerpers wereldwijd te voorzien van Philips Lumileds-producten.

In de 17 distributiecentra heeft RS de capaciteit om het hele Philips Lumileds-assortiment wereldwijd te bevoorraden en zo krijgen armatuurontwerpers direct toegang tot een uitgebreid aanbod leds voor uiteenlopende toepassingen.

Producten kunnen via RS Online snel online gevonden en gekocht worden, direct leverbaar de volgende dag.

Deze overeenkomst met RS betekent dat we aan de behoefte van ons groeiend klantenbestand kunnen voldoen en dat we onze uitgebreide expansie in nieuwe markten kunnen voortzetten,” zei Pierre-Yves Lesaicherre, CEO Philips Lumileds.

Met de wereldwijde levering en uitstekende faciliteiten op het gebied van online bestellen en ontwerpondersteuning, is RS een waardevolle aanwinst op ons wereldwijde netwerk van distributiepartners.”

Onze strategie bij RS is sterk gefocust op het verkorten van ontwerptijden voor ingenieurs door hen gratis online ontwerphulpmiddelen te bieden en snelle en eenvoudige toegang te bieden tot een uitgebreide en direct beschikbare voorraad,” zei Jonathan Boxall, Global Head of Semiconductors bij RS Components.

Wij zijn verheugd dat we een partnerschap vormen met Philips Lumileds, een stap die armatuurontwerpers wereldwijd een aanzienlijk concurrentievoordeel op zal leveren door de kwaliteit van de Philips Lumileds-producten te combineren met de tijd- en kostenbesparende diensten van RS Online."


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.