• 24/06/2013

VOKA Limburg benoemt nieuwe voorzitter

Het netwerk jongeren van Voka benoemt Ruben Peumans tot nieuwe voorzitter.

Trefwoorden: #CEO ASAP, #Ruben Peumans, #VOKA Limburg

Lees verder

HR

( Foto: VOKA )

ENGINEERINGNET.BE -- Het netwerk jongeren van Voka wordt 60 jaar. Deze verjaardag gaat gepaard met een voorzitterswissel. Zo mag Ruben Peumans zich vanaf september de nieuwe voorzitter noemen.

Peumans is de huidige CEO van ASAP HR Group. In deze functie vervangt Peumans de huidige voorzitter Stefan Liebaert die na 3 jaar zijn voorzitterschap overdraagt. Liebaert is de zaakvoerder van Advenioz.

De voorbije 60 jaar is deze jongerenafdeling uitgegroeid tot het huidige Netwerk jongeren van Voka. De jongerenafdeling werd in 1953 opgericht en telt momenteel 250 leden, allemaal Limburgse ondernemers of kaderleden jonger dan 40 jaar.

Het jongerennetwerk organiseert ook regelmatig netwerkmissies en trok zo eerder al naar Shanghai, New York en de Olympische Spelen in Londen. Dit jaar staat Moskou op het programma.

Met het Netwerk jongeren kan je ontzettend veel contacten leggen, de bedrijfswereld in Limburg beter leren kennen en een jonge en open geest behouden!

Je vindt telkens weer een hoop positieve en nuttige inspiratie voor je eigen bedrijf en natuurlijk een pak interessante contacten. Ik hoop veel jonge ondernemers en kaderleden te kunnen enthousiasmeren voor de werking van het Netwerk jongeren, dixit Ruben Peumans.


(LVD)