• 26/06/2013

Rollon opent nieuw productiepand in Düsseldorf

Rollon, producent van lineaire as- en geleidingssystemen, opende onlangs zijn nieuwe pand in het Duitse Düsseldorf.

Trefwoorden: #Düsseldorf, #geleidingssystemen, #lineaire assystemen, #productie, #Rollon, #Zevenaar

Lees verder

Nieuws

( Foto: Rollon )

ENGINEERINGNET -- Rollon streeft ernaar zijn omzet in 2017 te verdubbelen door nieuwe markten aan te boren, vestigingen in de zogenaamde BRIC-landen te openenen, nieuwe producten voorstellen en toepassingen ontwikkelen voor industrieën waarin het tot nu toe nog niet actief is.

Het bedrijf is tevens bezig de Benelux-activiteiten beter te stroomlijnen. Vanuit het kantoor in Zevenaar (Nederland) kunnen de technische adviseurs hun klanten van advies voorzien, terwijl de binnendienst gehuisvest is in Düsseldorf, dicht bij de productie.

Aangezien de oude locatie in Ratingen geen mogelijkheden voor uitbreiding bood, besloot de directie te verhuizen naar het moderne bedrijventerrein ‘SEGRO Park Düsseldorf Süd’.

De totale oppervlakte van het nieuwe pand van bijna 3.000 vierkante meter is verdeeld over zo’n 900 m² voor productie en opslag en 800 m² voor de montage.

In Düsseldorf kan het nu zelf lineaire assen assembleren, wat de levertijd flink verkort.

De rest van het pand bestaat uit kantoren, een showroom annex demonstratieruimte en enkele zalen voor presentaties en trainingen. Uiteraard biedt de nieuwe vestiging voldoende ruimte voor toekomstige uitbreidingen.


(GL)