• 06/09/2013

RS Components sluit wereldwijde distributieovereenkomst met Exar

Deze samenwerking tussen RS Components en Exar zorgt voor een breed aanbod in vermogensbeheer, analoge, gemixte signalen en connectiviteit.

Trefwoorden: #analoge signalen, #connectiviteit, #Exar, #gemixte signalen, #RS Components, #samenwerking, #vermogensbeheer

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Wikipedia )

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een wereldwijde distributieovereenkomst getekend met Exar Corporation.

De geautoriseerde distributieovereenkomst is een voortzetting van de sterke relatie tussen de twee bedrijven.

RS heeft een continu groeiende voorraad Exar-producten op het gebied van vermogensbeheer, analoge, gemixte signalen en connectiviteit in haar magazijnen over de gehele wereld.

Hieronder vallen onder meer lijn-transceivers & UART's, spanningsregelaars & supervisors en schakelende regelaars, die dezelfde dag nog worden verstuurd.

Deze producten worden wereldwijd vooral gebruikt in marktsegmenten zoals netwerken en opslag, industriële en embedded systemen, en communicatie-infrastructuur.

Paul Stafford, vice president Exar, Global Channel Sales, geeft aan: “De beslissing om ons partnerschap met RS te formaliseren was gebaseerd op onze eigen positieve ervaringen met de samenwerking met hen bij het bedienen van onze klanten.

De wereldwijde dekking en hun capaciteit om ons hele scala van analoge, gemixte signalen en connectiviteitsproducten op voorraad te hebben, plus hun tijdbesparende initiatieven om technici te ondersteunen, past perfect bij ons doel om ons klantenbestand over de hele wereld uit te breiden.”

Jonathan Boxall, Global Head of Semiconductors, RS, voegt hieraan toe, “Ons bedrijf is er primair op gefocust om er voor te zorgen dat technici snel toegang hebben tot een uitgebreide keuze aan onderdelen die aan hun ontwerpbehoeften voldoen.

Door deze overeenkomst met Exar kunnen klanten over de hele wereld zeker zijn van snelle levering van de nieuwste toonaangevende producten op het gebied van vermogensbeheer, analoge gemixte signalen en connectiviteit van een topleverancier.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.