• 28/11/2013

Nieuw bij ACE: isolatoren van rubber en metaal in talrijke varianten

Onder de naam ACEolator presenteert ACE Stoßdämpfer GmbH een breed spectrum van oplossingen die ongewenste trillingen isoleren.

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #isolatoren, #laagfrequente luchtveerelementen, #metaal, #rubber, #trillingsdempende platen

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ACE Stoßdämpfer GmbH )

ENGINEERINGNET -- Voor trillingstechniek, een nieuwe specialiteit sinds 2013, levert ACE nu zowel isolatoren van rubber en metaal en trillingsdempende platen als laagfrequente luchtveerelementen.

Zo zijn bijv. de nieuwe ACE-isolatoren van rubber en metaal bedoeld om storende schokken en trillingen van machines en motoren zo te isoleren, dat de omstandigheden voor de mensen en het milieu verbeteren en de productiekwaliteit verhoogt.

Vooral klanten uit de industrie die voor hun productieactiviteiten gebruikmaken van transfersystemen, ventilatoren of compressoren, kunnen deze doelen bereiken met behulp van de technische buitendienst van ACE en acht verschillende typen isolatoren van rubber en metaal. Een andere grote hulp is de speciale catalogus die ACE ter beschikking stelt.

Met de selectieschema’s die erin opgenomen zijn, kunnen de gepaste modellen snel en gemakkelijk worden gevonden, als het om eenvoudige constructies gaat. Voor complexe toepassingen biedt ACE naast het telefonische advies van de technische klantenservice ook service ter plaatse aan, om de isolatoren van rubber en metaal individueel aan te passen aan het specifieke gebruik.

In beide gevallen leiden de innovatieve producten in de dagelijkse gang van zaken tot een betere dynamiek van de machines en hogere productiesnelheden.

Een ander voordeel naast de demping van storende geluiden in de arbeidsomgeving is de langere levensduur van de geïsoleerde werktuigen en machines, omdat die minder belast worden dan tevoren.

Nog een pluspunt is de universele bruikbaarheid van de isolatoren van rubber en metaal en de klant profiteert van het grote aantal varianten.

Terwijl ACE bij een aantal uitvoeringen vooral voor robuustheid en draagvermogen koos, legde het bedrijf uit Langenfeld bij andere modellen de nadruk op de flexibiliteit van de nieuwe machine-elementen in het aanbod.

Meer informatie over de isolatoren van rubber en metaal vindt u op de websites ace-ace.de en aceolator.de in het Duits of www.aceolator.eu in het Engels.


Meer informatie:
www.ace-ace.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Küchmedia


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.