• 24/02/2014

Een graadje extra voor uw paneel of schakelkast

Als paneelbouwer heeft u uw eigen klantenwensen. Wij hebben hét antwoord. 100% toegespitst op uw keuze. Met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Omron.

Trefwoorden: #361°-concept, #Omron Electronics, #paneelbouwer, #paneel of schakelkast

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Voor uw paneel of schakelkast is dat net dat ene graadje meer, ‘een extra graadje vertrouwen in de perfecte match van componenten en sensoren’.

Omrons 361°-benadering biedt drie afzonderlijke lijnen binnen iedere productcategorie sensoren en componenten, alle gewaarborgd door ons continue streven naar kwaliteit.

Het 361°-concept zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk de perfecte oplossing vindt die u nodig heeft, niet meer en niet minder. En dat tegen geoptimaliseerde kosten, zonder overspecificatie.

Onze LITE-producten zijn voordelig zonder kwaliteitscompromissen.

Onze PRO-producten staan voor ‘installeren en vergeten’ en bieden een langere levensduur, meer bescherming en meer functionaliteit.

Onze PROplus-producten zijn ontworpen voor specifieke toepassingen of klanteisen. <<

Meer weten?
industrial.omron.be/361 of industrial.omron.be/paneel

Voor nog meer informatie:
Omron Electronics nv
Stationsstraat 24 - B-1702 Groot-Bijgaarden
Tel. +32 (0)2 466 24 80 - Fax +32 (0)2 466 06 87
info.be@eu.omron.com- www.industrial.omron.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Omron Electronics
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>