• 06/03/2014

Demo- en innovatieroute op Maintenance en Pumps & Valves '14 - invitatie

Op woensdag 26 en donderdag 27 maart 2014 kunt u meer dan 60 demonstraties en 10 innovaties ontdekken op de duovakbeurs Maintenance en Pumps & Valves in Antwerp expo.

Trefwoorden: #demoroute, #easyFairs, #innovatieroute, #Maintenance, #Pumps & Valves

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Demo Route: 80% van de bezoekers heeft interesse in livedemonstraties tijdens de beurs.

Daarom is er op Maintenance en Pumps & Valves 2014 een speciale route voorzien met demonstraties, ofwel live op de stand ofwel via video.

Bezoekers kunnen kennismaken met maar liefst 63 demonstraties in allerlei categorieën. Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje via deze link.

Innovation Route & BEMAS Innovation Award
Via de Innovation Route kunt u als bezoeker van Maintenance en Pumps & Valves 10 innovatieve concepten uit de technische onderhoudssector ontdekken. De deelnemende exposanten zullen u met plezier hun innovatie tonen.

Een onafhankelijke jury bepaalt nadien welk onderhoudsgerelateerd innovatief product, dienst of andere oplossing de BEMAS Innovation Award 2014 in de wacht sleept. De uitreiking vindt plaats tijdens de nocturne op donderdag 26 maart 2014.

Via deze link kan u al op voorhand alle deelnemers ontdekken.

Wilt u ook alle exposanten met hun demonstraties en nieuwigheden komen ontdekken? Registreer u dan via deze link voor een gratis toegangsbadge van de beurs. <<

Voor meer informatie:
easyFairs nv/sa
Jan Van Rijswijcklaan 191 - BE-2020 Antwerpen
www.easyFairs.com/maintenance-be & www.easyFairs.com/pumps-valves-be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.