• 13/03/2014

Bezoek ISVAG en Indaver op 26 en 27 maart 2014! - invitatie

Na de succesvolle bedrijfsbezoeken in 2013 kan u op 26 en 27 maart 2014 dankzij de duobeurs Pumps & Valves en Maintenance opnieuw tijdens de twee beursdagen een interessant bedrijf bezoeken.

Trefwoorden: #bedrijfsbezoeken, #easyFairs, #Indaver, #ISVAG, #Maintenance, #Pumps & Valves

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op 26 en 27 maart 2014 maakt Antwerp expo zich klaar voor de nieuwste editie van Maintenance: de belangrijkste vakbeurs in België op vlak van industrieel onderhoud, assetmanagement, shutdowns en productiebetrouwbaarheid.

Net als in 2012 wordt deze beurs gelijktijdig georganiseerd met Pumps & Valves 2014: de technologiebeurs voor pompinstallaties en uitrusting voor industriële processing.

Dankzij deze duobeurs krijgt u de unieke kans om tijdens de twee beursdagen een bezoek te brengen aan een operationele productie-eenheid: ISVAG of Indaver. Daar ontdekt u het proces van afval naar hernieuwbare energie. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, schrijf u dus snel in!

Het bedrijfsbezoek wordt u gratis aangeboden door ISVAG en Indaver, maar er wordt wel een bijdrage gevraagd van €50 (exclusief 21% btw) per persoon om de omkadering te bekostigen. De uitleg ter plaatse wordt in het Nederlands gegeven en is enkel voorbehouden voor technische & managementprofielen.

Programma: in de ochtend vertrekken we gezamenlijk vanuit Antwerp expo met de bus naar ISVAG of Indaver, waar we een kijkje nemen achter de schermen. Om 12u30 rijden we terug naar Antwerp expo voor een gezamenlijke buffetlunch en een netwerkmoment. Daarna kunt u dan de beurs vrij bezoeken en gratis drankjes nuttigen in de Business Lounge.

Woensdag 26 maart 2014: ISVAG
Wat krijgt u bij ISVAG te zien? Loskade, afvalbunker, dubbele roosteroven voor afvalverbranding, elektrofilter, wassing rookgassen, mouwenfilter, emissiemetingen rookgassen, asopslag, energierecuperatie en alternator.

Donderdag 27 maart 2014: Indaver
Wat krijgt u bij Indaver te zien? De 2 draaitrommelovens die instaan voor de thermische verwerking van industrieel en gevaarlijk afval, een dunne-film-verdamper die zorgt voor de recyclage van oplosmiddelen door destillatie en de geavanceerde installatie voor de verwerking van medisch afval en specifieke afvalstromen.

Voor meer informatie & registratie, klik hier.


Voor extra informatie:
easyFairs nv/sa
Jan Van Rijswijcklaan 191 - BE-2020 Antwerpen
www.easyFairs.com/maintenance-be & www.easyFairs.com/pumps-valves-be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.