• 27/03/2014

Bemas Innovation Award 2014 voor Delta Heat Services

Op onderhoudsbeurs Maintenance 2014 in Antwerpen werd voor vierde keer de Bemas Innovation Award uitgereikt. Winnaar werd de 'Rolling Inductor' van Delta Heat Services.

Trefwoorden: #BEMAS, #BEMAS Innovation Award, #Delta Heat Services, #Egemin, #onderhoud, #onderhoudsorganisatie, #UE Systems

Lees verder

nieuws

( Foto: Bemas )

ENGINEERINGNET.BE - De awardceremonie werd geopend door Philippe Deneve, voorzitter van Bemas, de Belgian Maintenance Association, en werd vooraf gegaan door een onderhoudsdebat met specialisten uit het veld.

Na het debat nam juryvoorzitter Herman Baets het woord. Hij lichtte kort de drie innovaties toe en maakte vervolgens de winnaar Delta Heat Services bekend. Het meest innoverende systeem voor onderhoud is dit jaar een toepassing om roterende pijpen door middel van inductie voor te warmen tijdens het lassen. De jury loofde deze veiligere en snellere methode.

Egemin Automation en UE systems vervolledigden de top 3 met respectievelijk een systematische aanpak om de restlevensduur van installaties te bepalen en een instrument voor ultrasoonanalyse.


(Guy Leysen)

ACHTERGROND
Bemas is een non-profit vakvereniging voor onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op de één of andere manier met onderhoud of asset management te maken heeft.

De jaarlijkse Innovation Award is een initiatief van Bemas, beursinrichter easyFairs en wordt gesponsord door Engineeringnet en Maintenance Magazine