Studiedag: ’Onderhoudsstops bij BP Raffinaderij Europoort’ - invitatie

Onderhoudsvereniging NVDO richt op 19 juni een studiedag in over "Onderhoudsstops bij BP Raffinaderij, Rotterdam Europoort". Wat zijn de succesfactoren voor een geslaagde shutdown?

Trefwoorden: #bp, #europoort, #maintenance, #nvdo, #onderhoud, #onderhoudstop, #raffinaderij, #shutdown, #turnaround

Lees verder

nieuws

( Foto: Michielsen, shutdown bij BP )

ENGINEERINGNET.NL - Onderhoudsstops en turnarounds zijn essentiële onderdelen in een effectief onderhoudsbeleid. Bij deze stops komt een strakke projectplanning kijken, in een korte tijd moeten zaken als arbeidskrachten en planning tip top in orde zijn. Daarnaast moet er snel worden ingespeeld op onverwachte verrassingen tijdens een shutdown.

NVDO – Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud – richt er een studiedag over in. In dit geval over de ervaringen met onderhoudsstops bij de BP Raffinaderij in Rotterdam Europoort.

Onder meer Henk van der Meer, teamleider Events van de raffinaderij komt spreken over de succesfactoren voor een goede stop. De bedoeling is dat sprekers en publiek op zoek gaan naar best practices, nieuwe ideeën en optimale samenwerking in de keten.

De kosten (ex BTW) van deelname bedragen 395 euro voor NVDO-leden en 495 euro voor niet-leden. In het inschrijfgeld is inbegrepen: deelname aan de studiedag, lunch, koffie en thee in de pauzes, borrel en de presentaties van de spreker.