• 27/06/2014

Nieuwe generatie kwaliteitsgereedschap van RS Components

Het assortiment gereedschap van het RS-merk is uitgebreid met nieuw robuust gereedschap, direct verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, maar zonder kwaliteitsconcessies.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #gereedschap, #handgereedschappen, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten breidt zijn aanbod aan RS-merkproducten uit met een selectie handgereedschappen die speciaal zijn bedoeld voor gebruik door elektriciens en onderhoudsprofessionals.

Het productaanbod is zeer concurrerend geprijsd; veel van de robuuste en belastbare gereedschappen zijn tot 30% goedkoper dan vergelijkbare producten van grote merken. Alle producten zijn gemaakt van de beste materialen.

Het nieuwe aanbod aan RS-handgereedschappen bevat innovatieve producten, zoals hamers met een lange levensduur en revolutionaire, onverwoestbare handgrepen, roestvrijstalen meervoudige gereedschappen voor zware werkzaamheden die lang meegaan en een inklapmes met een gepatenteerd mechanisme om veilig en snel van lemmet te kunnen wisselen.

Het aanbod van RS-handgereedschappen wordt compleet gemaakt door schroevendraaiers, handzagen, zakmessen, smeergereedschappen, techniekkoffers en tassen en riemen voor het bewaren van gereedschap.

Zie voor meer informatie over het complete aanbod van handgereedschap van het RS-merk de website van RS Components.

Het nieuwe RS-merk-assortiment betaalbare gereedschappen en gereedschapsets voor elektriciens en onderhoudstechnici is wereldwijd uit voorraad leverbaar en wordt nog dezelfde dag verzonden. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.