• 07/07/2014

RS en Allied sluiten wereldwijde distributieovereenkomst met ROHM

Wereldwijde overeenkomst met RS Components en Allied Electronics zorgt voor snelle, eenvoudige online-toegang tot uitgebreide aanbod ROHM Semiconductor.

Trefwoorden: #Allied Electronics, #distributeur, #elektronische onderdelen, #ROHM Semiconductor, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS) en Allied Electronics (Allied), dé wereldwijde distributeur voor technici, hebben een overeenkomst getekend met ROHM Semiconductor, die RS en Allied tot geautoriseerde wereldwijde distributiepartners maakt van deze aanbieder van elektronische onderdelen.

RS en Allied bieden een omvangrijk portfolio aan van enkele honderden ROHM-onderdelen, waaronder discrete halfgeleiders, geïntegreerde schakelingen voor stroombeheer, LED's, displaydrivers, optische schakelaars, video- en audioprocessorschakelingen en sensorapparatuur. Deze apparatuur wordt veel gebruikt in talrijke toepassingen in de auto-, telecom-, computer- en consumentensector.

De nieuwe status van RS en Allied als geautoriseerde distributeur verstevigt de samenwerking met ROHM. Ook kan het aanbod aan ROHM-producten bij RS en Allied flink worden uitgebreid en direct uit voorraad bestelbaar worden gemaakt via de wereldwijde magazijnen van de distributeur. 

Jonathan Boxall, wereldwijd hoofd halfgeleiders bij RS Components: “Het verstevigen van onze relaties met leveranciers als ROHM wordt steeds belangrijker bij onze inspanningen om onze producten zo verkrijgbaar mogelijk te houden voor onze klanten.”

“Ook kunnen we zo optimaal inspelen op hun wensen in de toekomst. De wereldwijde vraag naar halfgeleiders blijft stijgen, dus het is belangrijk dat ons productaanbod hier een afspiegeling van is. Ook is het belangrijk dat ons aanbod voldoet aan de wensen van designtechnici en van inkopers die snel en eenvoudig bestellingen willen doen op deze zeer concurrerende markt.”

“Het inkopen van geïntegreerde schakelingen voor complexe ontwerpen is voor technici en inkopers een tijdrovende taak vanwege het grote aantal apparaten dat we ondertussen op de markt brengen”, aldus Masaki Sakai, directeur verkoop voor Europa en Amerika bij ROHM.

“Nu we RS en Allied aan boord hebben als geautoriseerde distributiepartner kunnen we dit proces vereenvoudigen en versnellen, kunnen we klanten online toegang bieden tot steeds meer van onze apparaten en kunnen we efficiënter inspelen op de groeiende vraag.” <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.