Battle of Talents ondernemingsplanwedstrijd

Battle of Talents is een ondernemingsplanwedstrijd voor studenten, waarbij teams uit o.a. Vlaamse hogescholen, universiteiten het in een ondernemersspel ‘online’ tegen opnemen.

Trefwoorden: #Battle of Talents, #BoT, #hogeschool, #ondernemers, #Universiteit, #Venture Spirit, #wedstrijd

Lees verder

Opleiding

( Foto: screenshot BoT )

ENGINEERINGNET.BE - In de Battle of Talents (BoT), georganiseerd door Venture Spirit, nemen teams uit Vlaamse hogescholen, universiteiten en business schools het tegen elkaar op in een 'online' ondernemersspel in de strijd om de titel van “grootste Vlaamse ondernemerstalent”.

Onder de deelnemers wordt een prijzenpot ter waarde van € 50 000 verdeeld. Zo is er een Electrabel Energieprijs, een rechtstreeks ticket voor het Telenet Idealabs van € 25 000, en heel wat tablets, iphones, krantenabonnementen….

Binnen BoT kunnen jonge mensen namelijk hun briljante ideeën omzetten in succesvolle ondernemingen. De partners en sponsors BNP Paribas Fortis, Securex, Electrabel en Telenet zorgen met extra ‘offline’ begeleiding (coaching, CEO Café’s, ondernemerschapsavonden,…) voor een optimale ondernemerschapsbeleving.

Het concept leverde in de vorige edities in totaal meer dan 3000 deelnemers op, die samen 500+ ideeën omvormden tot enkele levensvatbare ondernemingsplannen en ondernemingen.