• 30/10/2014

Philips Lumileds-verlichting met CrispWhite-technologie beschikbaar bij RS

Led-arrays met CrispWhite-technologie voor retailbranche bieden de mogelijkheid om witte tinten witter te laten lijken voor optimale heldere verlichting in winkeldisplays.

Trefwoorden: #CrispWhite-technologie, #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #Lumileds-verlichting, #Philips, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft vandaag aangekondigd dat het assortiment uitgebreid is met nieuwe verlichtingsproducten van Philips Lumileds die gebruik maken van de nieuwste  ‘CrispWhite-technologie’.

De nieuwe LUXEON CoB (ingebouwde chip)-producten met CrispWhite-technologie biedt een CRI (kleurweergave-index) van 90 die zorgen voor warme verzadigde kleuren.

Tegelijkertijd wordt een natuurlijke witheid gecreëerd die zeer geschikt is voor de retail, met name voor verlichting naar beneden en spotverlichting.

Ideaal als vervanging voor CDM (metaalhalidelampen), worden de LUXEON CoBs met CrispWhite- technologie direct ingeschakeld, waardoor ze zeer toepasbaar zijn in verlichtingstoepassingen in retail-omgevingen.

In vergelijking met CMD’s bieden deze nieuwe leds warme kleuren en accentuerende heldere wittinten, naast de traditionele voordelen van led-technologie, zoals energiebesparing en een langere levensduur.

Als onderdeel van het assortiment LUXEON CoB Lumileds profiteren de nieuwe producten van de meest geavanceerde lage thermische weerstand en kleine LES (lichtuitstralend oppervlak) van 9 tot 19 mm van deze producten.

Deze CrispWhite LUXEON CoB-leds verbeteren met behoud van een hoge CRI van 92 ook de waarneming van wit met de toevoeging van een tweede piek in het blauwe deel van het zichtbare spectrum ongeveer 410-415 nm.

Hiermee worden de fluorescerende bleekmiddelen die veel gebruikt worden in veel soorten verf en stoffen geactiveerd, waardoor een optimale heldere verlichting gecreëerd wordt voor winkeldisplays die hiermee visueel aantrekkelijker worden.

De LUXEON CrispWhite-producten zijn verkrijgbaar in verschillende lumenpakketten – met een energiezuinigheid van meer dan 90 lumen per watt – van 800 lumen, voor MR16 en PAR-lampen tot 7.000 lumen, die 70W- en 100W-CDM-lampen kunnen vervangen.

De LUXEON CoB-CrispWhite-leds zijn leverbaar bij RS Components in Europa en Azië.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.