• 06/11/2014

RS en Allied sluiten wereldwijde distributiedeal met Rosenberger

Rosenberger kiest voor RS Components en Allied Electronics als wereldwijde distributiepartner en voorziet klanten van een betere toegang tot innovatieve RF-netwerkproducten.

Trefwoorden: #Allied Electronics, #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #RF-netwerkproducten, #Rosenberg, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft een distributieovereenkomst getekend met Rosenberger, een toonaangevende fabrikant van netwerkproducten op het gebied van hogefrequentie- en glasvezeltechnologie.

Met de aanstelling van RS als geautoriseerde distributiepartner slaat Rosenberger een nieuwe weg in. Bediende de fabrikant van connectoren zijn klanten voorheen rechtstreeks zelf, vanaf nu kan Rosenberger zijn producten via RS leveren aan klanten over de hele wereld.

De samenwerking is bedoeld om de toegankelijkheid van het Rosenberger-assortiment te vergroten door een grote hoeveelheid onderdelen beschikbaar te maken via de RS Online.

De website zorgt er samen met de wereldwijde logistieke mogelijkheden voor dat klanten over de hele wereld deze onderdelen snel kunnen selecteren en uit voorraad kunnen bestellen. De onderdelen worden vervolgens dezelfde dag nog verzonden vanuit de regionale magazijnen van RS.

RS heeft vanaf nu onder meer de volgende producten van Rosenberger op voorraad:

  • RF-coaxstekkers
  • RF-test- en meetproducten
  • RF-stekkers voor auto-elektronica, medische toepassingen en industrieel gebruik
  • Glasvezelproducten.

De distributeurs zullen het aanbod blijven uitbreiden en nieuwe producten bij de lancering direct beschikbaar maken.

“Het besluit om samen te werken met RS is een koerswijziging ten opzichte van wat we voorheen deden, de rechtstreekse levering aan klanten”, aldus Dr. rer. nat. Tosja Zywietz, Chief Strategy Officer bij Rosenberger.

“Voor ons is het zinvol om de voordelen te benutten van een distributiepartner die al jarenlang tevreden klanten heeft op de IP&E-markt en die ons niet alleen kan voorzien van veel logistieke expertise, maar die ook een vooruitstrevende visie heeft op klantenservice via de vele eCommerce-initiatieven en de online-designdocumentatie die men aanbiedt. We zien uit deze samenwerking nog veel interessante mogelijkheden voortkomen.”

“De toevoeging van de Rosenberger-productlijn aan onze IP&E-reeks een belangrijke mijlpaal, doordat RS nu met recht belangrijke distributeur mag worden genoemd voor de wereldwijde top tien van connectorfabrikanten en voor de nummer één in RF-connectoren”, aldus Kevin McCormack, Global Head of IP&E (Interconnect, Passive and E-Mech) bij RS Components.

Voor klanten betekent dit dat ze verzekerd zijn van snelle, eenvoudige toegang tot de beste, meest innovatieve componenten op de markt.”

De verbindingsproducten van Rosenberger zijn vanaf nu verkrijgbaar bij RS Online.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.