• 05/02/2015

BEETHEFIRST 3D-printer nu verkrijgbaar bij RS Components

Bij RS Components is de nieuwe, gebruiksvriendelijke en op filamenttechnologie gebaseerde 3D-printer, BEETHEFIRST nu beschikbaar voor een breed publiek, van designers tot studenten.

Trefwoorden: #3D-printer, #BEETHEFIRST, #BEETHEFIRST 3D-printer, #filamenttechnologie, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft zijn rapid prototyping-assortiment uitgebreid met de BEETHEFIRST 3D-printer.

Deze printer is gericht op de elektronicasector en werktuigbouwkundige ingenieurs die betrokken zijn bij design, prototyping, research en ontwikkeling, evenals op studenten en andere liefhebbers.

De nieuwe gebruiksvriendelijke BEETHEFIRST desktop 3D-printer van fabrikant BEEVERYCREATIVE maakt gebruik van de FFF (fused filament fabrication)-technologie en accepteert 1,75 mm-diameter PLA in een veelheid van kleuren.

De BEETHEFIRST met zijn afmetingen van 400 x 400 x 140 mm is wat betreft zijn diepte smaller dan de traditionele en typerende kubusvormige desktop 3D-printers en weegt slechts 9,5 kg.

Deze professionele kwaliteitsprinter biedt een bouwvolume van 190 x 135 x 125 mm en een laagresolutie van 100 microns (0,1 mm) tot 300 microns (0,3 mm). De printer heeft een bedrijfstemperatuur van slechts 15 tot 30°C en maakt geen gebruik van een verwarmd bed.

De printer verwerkt STL 3D-model bestanden, is via zijn USB-interface op iedere computer aan te sluiten en wordt compleet geleverd met kabel en gratis BEESOFT  besturingssoftware.

De BEETHEFIRST 3D-printer werd vorig jaar uitgeroepen tot de “Best Consumer Printer” en “Best Prosumer Printer” op de 3D PRINTSHOW 2014 in Londen. De printer is nu via RS Components. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.