UAntwerpen start nieuw maritiem en luchtvaartkenniscentrum

C-MAT is het gloednieuwe kenniscentrum van de UAntwerpen voor alles wat met maritieme en luchttransporteconomie te maken heeft.

Trefwoorden: #C-MAT, #Centre for Maritime and Air Transport Management, #kenniscentrum, #kenniscentrum luchtvaart, #luchtvaart, #maritieme en luchttransporteconomie, #opleiding maritiem transport, #opleiding transport luchtvaart, #UAntwerpen

Lees verder

Nieuws

( Foto: Wikipedia )

ENGINEERINGNET.BE - De Universiteit Antwerpen zal vanaf dit academiejaar haar Engelstalige opleidingen voor maritieme en luchttransporteconomie binnen het nieuwe Centre for Maritime and Air Transport Management aanbieden (C-MAT). Antwerpen biedt twee vernieuwde master-na-masterprogramma’s aan, gericht op een voornamelijk internationaal publiek.

De bedoeling is expertise op het vlak van maritiem en luchttransport verder uit te bouwen via zowel wetenschappelijk onderzoek als praktijkervaring vanuit de industrie.

“In een dynamische bedrijfsomgeving en een veeleisende arbeidsmarkt zal C-MAT de studenten de unieke mogelijkheid geven om enerzijds hun wetenschappelijke kennis van de transportsector in een internationale context uit te bouwen alsook om de link met de praktijk en de industrie te leggen”, zegt Rudy Martens, decaan van de Faculteit TEW.