MAVA AES wordt onderdeel van Witteveen+Bos

Milieu-adviesbureau MAVA AES is sinds eind vorige maand onderdeel van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos geworden.

Trefwoorden: #adviesbureau, #ingenieursbureau, #MAVA AES, #milieu-adviesbureau, #multidisciplinaire oplossingen, #Witteveen+Bos

Lees verder

Nieuws

( Foto: Wikipedia )

ENGINEERINGNET.BE - Door de krachten te bundelen wordt technische expertise samengebracht, waardoor klanten multidisciplinaire oplossingen kunnen verwachten.

De aandelen van MAVA AES komen voor 100 % in handen van de Witteveen+Bos-groep. Het blijft wel onder de huidige merknaam opereren.

Beide bureaus zijn sterk kennis- en kwaliteitsgedreven en hebben een familiale open bedrijfscultuur.

Witteveen+Bos timmert sinds 2009 flink aan de weg in België en telt inmiddels 19 medewerkers. Men werkt aan icoonprojecten zoals de Oosterweelverbinding.

Stefan De Roos, gedelegeerd bestuurder van Witteveen+Bos Belgium: ‘MAVA is specialist waar het gaat om milieu- en omgevingsgerelateerde zaken. Deze expertise vult onze expertise aan waardoor we samen een sterk multidisciplinair team vormen.


(Guy Leysen

Over MAVA AES (assured environmental solutions)
Het bedrijf werd in 1990 opgericht als milieu-adviesbureau. In de loop der tijd breidde het bureau zijn activiteiten uit op de werkvelden bodem, vergunningen, ruimtelijke ordening, en ontwikkelde het eigen meettechnologie (EnISSA).

Tevens groeide de firma onder de bezielende leiding van Nora Vanderheijden en Mark van Straaten uit tot een gespecialiseerd bureau met vandaag 47 medewerkers.