Genomineerden ’Leeuw van de Export 2015’ bekend gemaakt

Vandaag zijn de zes genomineerde bedrijven voor de “Leeuw van de Export 2015” bekend gemaakt. Dit wordt al de 14de editie van de exportprijs van Flanders Investment & Trade.

Trefwoorden: #Aluvision, #award, #Basalte, #export, #familiebedrijf Pattyn Packing Lines, #Flanders Investment & Tade, #Groep Libeco-Lagae, #Leeuw van de Export, #logistiek, #nominaties, #Sofico, #Zappware

Lees verder

nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op woensdag 16 september zal minister-president Geert Bourgeois dan de 2 winnaars bekend maken.

Er zal 1 winnaar gekozen worden in de categorie met maximaal 49 medewerkers en ook 1 in de categorie met 50 medewerkers of meer.

De 6 genomineerden maken niet alleen kans op de prestigieuze trofee, de wedstrijd is ook een unieke kans om (inter)nationaal in de schijnwerpers te komen.

Dit zijn de 3 genomineerde bedrijven in de categorie ‘kleine ondernemingen’: Aluvision, Basalte en Zappware. De 3 genomineerde bedrijven in de categorie ‘middelgrote en grote ondernemingen’ zijn: Groep Libeco-Lagae, familiebedrijf Pattyn Packing Lines en Sofico.

Over de Leeuw
Met de Leeuw van de Export bekroont Flanders Investment & Trade jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het levensbelang van export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen.