Maintenance Manager van het Jaar 2015 Award uitgereikt

Uniek: niet 1 maar 2 winnaars. Abdellah Azzin en Paul Corinvan GSK Waver ontvingen de award uit de handen van juryvoorzitter Herman Aerts (winnaar MMY 2006).

Trefwoorden: #award, #Belgian Maintenance Association, #BEMAS, #GlaxoSmithKline, #GSK, #maintenance, #Maintenance Manager van het jaar, #onderhoud

Lees verder

Nieuws

( Foto: BEMAS - de winnaars )

ENGINEERINGNET.BE - Beiden kregen deze prijs als bekroning van hun resultaten als verantwoordelijken voor het internationale center of excellence rond onderhoud en asset management van farmabedrijf GSK.

De andere genomineerden voor deze 18de editie waren David Van Herterijck van Indaver Antwerpen en Patrick Borowski van Dolomies de Marche-les-Dames (Lhoist).

Abdellah Azzin en Paul Corin zijn momenteel samen verantwoordelijk voor het internationale center of excellence op gebied van asset management en technisch onderhoud voor meer dan 20 vaccine-installaties wereldwijd.

Ze ontwikkelen en promoten worldclass asset care programma's om de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid te verbeteren.

Van de professionele vakjury kregen ze de hoogste totaalscore, die werd toegekend (na een audit en bedrijfsbezoek) op basis van factoren als onderhoudsbeleid en -strategie, met een sterke nadruk op preventief onderhoud en condition monitoring.

Daarnaast hebben ze sinds de start van het center of excellence in 2009 ook sterke vooruitgang geboekt op gebied van veiligheid, risicobeheer, financieel beheer en geboekte resultaten.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de wedstrijd dat de award voor Maintenance Manager(s) van het Jaar naar een duo gaat.


Over de winnaars:
Abdellah Azzin studeerde af als ingenieur met specialisatie industriële mechanica aan de universiteit Louis Pasteur in Straatsburg. Hij startte zijn carrière als onderhoudsspecialist bij Eli Lilly. Na twee jaar stapte hij over naar het servicebedrijf Assystem, gespecialiseerd in onderhoud voor de farmaceutische industrie. Sinds 2011 werkt hij voor GSK Vaccines.


Paul Corin heeft een ingenieursdiploma (chemie en materialen) van de Université Catholique de Louvain, waar hij recent ook een Executive MBA volgde. Sinds 1999 werkt hij voor GSK, waar hij achtereenvolgens Clean Services Engineer, Clean Facilities Manager en Senior Maintenance Manager was.


De organisatie van de Award voor de Maintenance Manager van het jaar is in handen van BEMAS (de Belgian Maintenance Association).