• 08/10/2015

RS biedt veelzijdige Skipper-systemen voor veiligheid en locatiebeheer aan

RS Components (RS) levert vanaf nu de modulaire veiligheidsafzettingen en afvalbeheersystemen van Skipper.

Trefwoorden: #afvalbeheersystemen, #locatiebeheer, #RS Components, #Skipper, #veiligheid, #veiligheidsafzettingen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze systemen zorgen voor extra gebruiksgemak en kosteneffectiviteit in vergelijking met gebruikelijke systemen voor locatiebeheer en noodsituaties.

De bekroonde Skipper-afzetunit, die compatibel is met 99% van de wereldwijde verkeerskegels, heeft een uittrekbare fluorescerende band van negen meter lang en kan rechtstreeks worden aangesloten op de Skipper-paal of de Skipper-verkeerskegel.

Er zijn ook beugels beschikbaar om de unit vast te zetten op muren of magnetische oppervlakken, zoals voertuigen of rekken. Dummy-ontvangers, magnetische en muurgemonteerde ontvangers, veiligheidslichten, bordhouders en paalpunten maken het systeem compleet.

De speciaal ontworpen Skipper-verkeerskegel heeft een innovatief spiraalvormig model dat de wind afbuigt, zodat hij ook stabiel blijft in zware weersomstandigheden. De kegel heeft een ingebouwde sleeve van glasparels die de reflectie verbetert, zodat de kegel ook goed zichtbaar is bij weinig licht.

Het afvalsysteem bevat afval- en recyclebakken en een dispenser voor veiligheidsapparatuur, zoals oordoppen of brillen. Deze zijn eenvoudig vast te klemmen op de Skipper-palen en zorgen ervoor dat er minder afval rondslingert na werkzaamheden of evenementen.

Bovendien is dit afval dan eenvoudiger op te ruimen. Er zijn ook muurgemonteerde, magnetische en opzetbeugels beschikbaar voor de veiligheidsdispenser, en een speciale beugel voor flesjes, ontsmettingsmiddel of barrier cream.

De gepatenteerde Skipper-systemen zijn modulair, veelzijdig, betaalbaar en beschikbaar in diverse kleuren. Ze geven locatiebeheer en industriële veiligheid een nieuwe dimensie dankzij de krachtige prestaties en de eenvoudige plaatsing en verwijdering.

Bezoek voor de hele productreeks of om te bestellen de website: nl.rs-online.com


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van EngineeringnetBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.