Biesheuvel neemt Ter Horst Air Specialists over

Bedrijf in Cuijk neemt activiteiten van Ter Horst Air Specialists over van Wiltec in Uden.

Trefwoorden: #biesheuvel, #overname, #pneumatiek, #ter horst, #wiltec

Lees verder

Techniek

( Foto: Biesheuvel )

ENGINEERINGNET.NL - Ter Horst verandert opnieuw van eigenaar. Wiltec kocht de pneumatiekspecialist Ter Horst in 2009 en positioneerde het binnen zijn eigen organisatie als Parker Pneumatiek Systeemhuis voor Zuid-Nederland.

Nu komt de divisie dus in handen van Biesheuvel dat naar eigen zeggen via de overname 'zijn klanten in de medische, farmaceutisch, waterindustrie en machinebouw beter wil bedienen'. Het overnamebedrag werd niet bekendgemaakt.

Meino Noordenbos, Algemeen Directeur Biesheuvel Groep: "Voor de verkoop, voorraad en standplaats van de medewerkers is ons Competence Center Cuijk onder verantwoording van Hans van Oss en Rob Rothof gekozen".

"Vanuit Cuijk fabriceren wij pneumatische cilinders en besturingskasten inclusief volledige projectmanagement tot en met installatie, inbedrijfstelling, aftersalesservice van de pneumatische Installaties".


ACHTERGROND
Biesheuvel Techniek is vanuit 32 vestigingen een toonaangevende speler in de Mechanische MRO markt met een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Ter Horst levert pneumatische componenten en stelt air systeem oplossingen samen.

OP DE FOTO
Vlnr: Hans Dominicus namens de verkopende partij en Wim Baan Controller Biesheuvel Techniek.