• 04/06/2014

Vakbeurs Maintenance in 2015 gelijktijdig met Industry & Environment

Volgend jaar gaan in Antwerpen voor de eerste maal de vakbeurzen Maintenance en Industry & Environment gelijktijdig door. Retrofitting slaat de thematische brug tussen beide events.

Trefwoorden: #industry & environment, #m+r, #maintenance, #pumps valves, #solids, #techniek, #vakbeurs, #vakbeurzen

Lees verder

Productnieuws

( Foto: easyFairs )

ENGINEERINGNET - Op 1 en 2 april 2015 zal Antwerp Expo gastheer zijn voor de 10de editie van het community-event Maintenance. Dan vindt de onderhoudsbeurs voor de eerste maal ook gelijktijdig plaats met Industry & Environment 2015, een forum dat alle bestaande relevante en toekomstige ‘clean technologies’ en ‘power solutions’ presenteert.

Door vakbeurzen met overlapping in de technische thema's gelijktijdig te laten plaatsvinden, ontstaat er een kruisbestuiving die absolute win/win-situatie genereert voor zowel exposanten als bezoekers.

Dat is geen nieuw gegeven voor de vakbeursorganisator, maar een gesmaakte formule die zich heeft bewezen aan de hand van de positieve resultaten die werden gehaald tijdens onder andere de combinatie van Maintenance met Pumps & Valves en Solids met M+R. Vooral het eerste duo liet dit jaar een monsterscore optekenen (pc- en tabletgebruikers: zie leestip onderaan).

Als bindmiddel tussen beide events werd gekozen voor het thema 'retrofitting', dat als een rode draad en een thematische brug tussen industrieel onderhoud en milieutechnieken loopt.

Centraal staat daarbij het interessegebied van de industriële gebruiker: onderhoudsteams zijn dagelijks actief in iedere uithoek van industriële sites, en zijn de aanspreekpunten bij uitstek om blinde vlekken te laten detecteren.

Het zijn zij die achterhalen waar en hoe installaties nog een inhaalbeweging kunnen maken op vlak van reductie van emissies, optimalisatie van het waterbeheer, energierecuperatie, veilige stockage van chemicaliën enzovoort. Waardoor meteen de brug naar de thematiek van Industry & Environment is geslagen: ‘clean technologies’ en ‘power solutions'.


Praktische info
Maintenance en Industry & Environment vinden plaats op woensdag 1 en donderdag 2 april 2015 in hal 1, 2 en 3 van Antwerp Expo.

Breng een bezoek aan de beurswebsites voor de laatste stand van zaken:
www.easyfairs.com/maintenance-be en www.easyfairs.com/environment-be.

Voor meer informatie:
Gwendy Van Cauter, Sales Executive
T: +32 3 280 53 10
gwendy.van.cauter@easyFairs.com

John Barbier, Marketing Project Manager
T: +32 3 280 53 43
john.barbier@easyFairs.com

ACHTERGROND
easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen en innovaties te ontdekken in een professionele omgeving, zowel face-to-face als online. Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs beurzen in België, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.


LEESTIP

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.