Geert van de Laar nieuwe CEO Facilicom Services Group

Op 1 juli 2016 wordt de huidige concerndirecteur Geert van de Laar (56) benoemd tot CEO van Facilicom Services Group. Hij volgt in die functie Hans Gennissen op.

Trefwoorden: #CEO, #Facilicom, #Facilicom Services Group, #facilitair dienstverlener, #Geert van de Laer

Lees verder

HR

( Foto: Facilicom - Geert van de Laar )

ENGINEERINGNET.NL - De aanstelling van Geert van de Laar als CEO past in de al ingeslagen weg waarin de structuur van Facilicom verder wordt geprofessionaliseerd en de voorwaarden worden geschapen om het bedrijf in familiehanden te houden, zonder dat het dagelijkse bestuur van de onderneming door de familie zelf moet worden gevoerd.

Met de ‘one tier board structuur’ die in 2015 is ingevoerd, is de betrokkenheid van de non-executive bestuurders en van de aandeelhouders ook voor de langere termijn geborgd.

Geert van de Laar: ‘Ik ben ruim 25 jaar verbonden aan het bedrijf. Ik vind het een eer én een uitdaging om nu leiding te gaan geven aan dit prachtige familiebedrijf. Uiteraard gaan we door op de ingeslagen weg: de meest klantgerichte facilitaire dienstverlener.’

Hans Gennissen, momenteel CEO en tevens voorzitter is van het algemeen bestuur, blijft aan als bestuursvoorzitter.

In die functie blijft hij eindverantwoordelijk voor Facilicom, en kan hij een betere invulling geven aan de strategische rol die het algemeen bestuur heeft.