Herstelling wegdek E40 in Aalter - verkeer

Dinsdagnacht 26 april en woensdagnacht 27 april herstelt het Agentschap Wegen en Verkeer een stuk van de E40 ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Aalter.

Trefwoorden: #Aalter, #E40, #op- en afritten complex Aalter, #werken

Lees verder

Nieuws

( Foto: © AWV )

ENGINEERINGNET.BE - De aannemer werkt twee nachten op de E40 richting kust, waardoor er slecht één rijstrook open is. Ook de op- en afrit gaan elk één nacht dicht. Voor de veiligheid geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u.

Aan het complex Aalter zijn putten in het wegdek van de midden- en rechterrijstrook. In de volgende fasen van de heraanleg van het op- en afrittencomplex zullen deze rijstroken extra belast worden. Een tijdelijke herstelling dringt zich op. De definitieve herstelling volgt bij de heraanleg zelf.

Op dinsdag- en woensdagnacht komt op verschillende plaatsen een nieuwe toplaag in asfalt. Ook de verzakking in de oprit naar de E40 wordt aangepakt.

Er wordt enkel 's nachts gewerkt tussen 21:00 u en 6:00 u. 's Morgens voor de ochtendspits zijn alle rijstroken en de op- of afrit open. Deze werken zijn sterk weersafhankelijk: droog en zacht weer is vereist.

Voor de veiligheid van de wegarbeiders en de weggebruikers geldt een snelheidsregime van 70 km/u ter hoogte van de werfzone.