5 nachten één rijstrook op E17 tussen Haasdonk en Sint-Niklaas - verkeer

In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 mei zal er op de E17 tussen Haasdonk en Sint-Niklaas slechts één rijstrook beschikbaar zijn. De werken duren vijf nachten.

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat 5 nachten aan de slag op de E17 richting Gent. Van Haasdonk tot Sint-Niklaas wordt de voeg tussen de linker-en middenrijstrook hersteld. De werken starten in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 mei. Ze worden enkel 's nachts uitgevoerd om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken.

In het betonnen wegdek ligt een voeg tussen de linker- en de middenrijstrook. De voegvulling is aan vervanging toe van net voor het complex Haasdonk tot net voorbij het complex Sint-Niklaas-West. In totaal wordt ongeveer 10 km voeg hersteld. Per nacht wordt een zone van 2 km aangepakt. De aannemer start in Haasdonk en schuift elke nacht op richting Sint-Niklaas.

Planning
De aannemer start in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 mei. Hij werkt telkens van 22u tot 5u30. Op zaterdagochtend 28 mei moeten de werken afgerond zijn. Bij slecht weer kan de planning wijzigen.

Elke nacht is er één rijstrook open richting Gent. De midden- en linkerrijstrook zijn afgesloten. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u. Overdag ondervindt het verkeer geen hinder.


(illustratie: publicdomainvectors.org)